Sider

torsdag 2. juli 2015

Tunge dager...og litt fine stunder også.

I går startet vi med friskt mot, og bestemte oss for å ta ei langøkt. To bæringer i tillegg. Det begynte bra. Alle var pigge og raske.
Sebastian og Ine forsøkte å komme seg i elva via en båtrampe med ymse resultat :-) 


 Vi kosa oss i lunsjen og lagde pizza på steiner. Alle bidro med å finne ved. 


Morten og Sebastian lempet på store flate steiner som pizzaen skulle steikes på, men jeg og Ine tok oss av pizzamekking. Det tok ganske lang tid. Resultatet ble sånn passe :-) Den ene ble ganske svidd under, men den andre ble kjempebra!


Etterpå var vi mette og fornøyde :-)

To timer senere begynte vi på igjen. Da skulle vi passere demning nummer to den dagen som ligger i Messaure. Da viste GPS-en at vi hadde bevegd oss 33,2 km. Vi har fått gode rutiner på  lasting og lossing så etter 15 min var vi igang igjen. Da var vi superslitne. Klokka var blitt 21. 

2 1/2 time og 7 km senere kom vi oss ned til elva igjen. Vi fikk i oss litt mat og drikke. Stelte oss og krøp ned i posene. Da var vi helt ferdige alle mann, men stolte over å ha kommet oss så langt! Teamarbeid og samhold hjelper på. I luftlinje hadde vi bevegd oss 42 km!


Så kom natta... Kl 0530 kom Ine og fortalte at Sebastian kastet opp!!! Han hadde styret på siden i 3 tia. Som dere kanskje skjønner har vi lagt i ro i dag. Han har kastet opp til i ettermiddag, men nå ser det ut til at det har roet seg. Det er så trasig! I tillegg er det mye mygg. MYE! Og varmt. Takk gode Gud for vår elskede Termacell. 

Dagen har sneglet seg avgårde. Det er ganske kjedelig faktisk. Vi sover, prater, spiser og spiller kort. 

Vi har forresten hatt litt action i dag. Da vi stod opp hadde vår kjære Hasle lagt på drift. Vi oppdaget den ca en km. nede i elva. Heldigvis! En redningsaksjon ble iverksatt. Jeg, Morten og Martin padla ned for å ta den på slep. Det gikk fort nedover, men utrolig tregt oppover! Å padle motstrøms er ukult!!!

Nå er det enda mere ventetjeneste, så middag og tilslutt mere soving. Sebastian kvikknet til til middag, og fikk i seg 5 spiseskjeer kokt ris som ikke kom opp igjen, så i morgen drar vi videre :-)


Vi snakkes :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar