Sider

fredag 3. juli 2015

Litt lyx må man unne seg ;-)

Gårsdagens innlegg ble publisert en dag på etterskudd. Det har vært elendige nettforhold. Så i dag kommer ny rapport for den egentlige gårsdagen ;-)

Vi startet litt sent. Det var greit at Sebastian fikk hvile mest mulig. Han var selvsagt litt redusert. Vi hadde også planlagt med en kort dag. Etter 5 økter med noen ekstra småpauser inkludert, hadde vi lagt 24 km bak oss. Neste mål var nådd; Vuollerim. Vi trodde det var en camping her, men det viste seg at campingen var et Hotell/gjestgiveri. Vi slo til og har sovet på hotellet i natt! Helt magisk!!! Sebastian satte stor pris på dette. Det samme gjorde jeg. Etter en elendig natt på grunn av at enda en av kammerne på liggeunderlaget sprakk, padlet jeg i lett narkose, sovnet nesten mens jeg padlet, og steinsov i pissregn under en av de 10 minutterspausene vi hadde! 

Da vi hadde fått dusjet, halleluja!!!, bunkret vi opp på Coop her i Voullerim. Middagen ble inntatt på hotellet. De hadde grillmatbuffet. Nydelig mat! Desserten var pannacotta! Dobbelt halleluja!

Men enda et tilbakeslag har møtt oss... I gårkveld begynte Ine å kaste opp. Stakkars gojenta vår! Hun var ferdig i 12 tia i gårkveld, har sovet resten av natta, men er naturligvis redusert. Gjett om vi er glad for at vi ikke har bodd i telt i natt! Vi blir her til vi må sjekke ut kl 12 så hun får hvilt seg mest mulig. 

Det er ikke bare vi som setter pris på denne luksusen. Martin er i WiFi himmelen :-D 


Dagens økt begynner med 3 km vandring  langs vei forbi demninga her. Så tar vi det som det kommer. Ine får hvile seg, og Sebastian er maskin i kanoen deres. Håper vi kommer oss et lite stykke på vei, men Ine kommer først. 

Vi snakkes nærmere senere i dag om nettet er oppe å går. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar