Sider

søndag 5. juli 2015

En flott dag er over!

Vi har bare padlet 20 km i dag. Kosa oss masse og ledd enda mere! Etter en akutt latterkrampe i teltet nå på kvelden er det virkelig på tide å sove. Har slått leir på en plass som heter Rasmyran. Det ligger bare 5 km fra Boden. Luleå nærmer seg med stormskritt! Det er rart hvor fort disse dagene har gått. 

Det merkes at vi har vært på tur en stund. Alle rutinene sitter som et skudd, og vi har blitt et velsmurt maskineri. Som ei lita maurtue i arbeid. Men nå som vi nærmer oss målet er det lett å miste fokus på jevnt og trutt arbeid for å ikke miste framdrift. Det merkes godt på hele familien! Vi vil være på tur, men egentlig vil vi være framme ;-) Ikke logisk i det hele tatt. 


Vi har hatt en flott dag værmessig. Lett skyet, nærmest vindstille og passe varmt. Perfekt! Det er ikke lengre enkelt å finne plasser for å ta pauser eller ha lunsj. I dag tok vi inn på en litt merkelig plass ved en brygge. Vi måtte bare ha mat og en litt lengre pause! Vi fant en slags bålplass hvor vi fyrte opp og grillet pølser. 


Ine og vi andre gledet seg til pølser
Martin var storslag, har funnet en ny favorittbrus og er superfornøyd!


Pølseboksen ble åpnet av vår alt mulig mann Martin. 


Kvelden har ellers blitt tilbragt i teltet hvor vi har spist fenalår og tørka reinkjøtt. Bursdagsbarnet har vært fornøyd med dagen, så da må den sies å ha vært vellykket :-)

Natta! Vi snakkes :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar