Sider

lørdag 4. juli 2015

Skuta er lekk!

Etter en nydelig natts søvn var det tid for sen utsjekk. Ine skulle få hvile lengst mulig. Vi hadde bestemt oss for å gjøre litt omrokkering på mannskapet i kanoene. Ine skulle sitte i front sammen med meg og Morten, og brødrene brothers skulle dele Haslekanoen.

Etter 4 km fant vi elva, og demningen i Voullerim var passert. Det var god tempratur, men begynte selvsagt å regne!  Mye! Til tross for dette var stemningen god, og naturen trollsk rundt oss. Det lå en tåkedis over vannet, og vi ventet bare på at trollene skulle komme vandrende ut av skogen :-)

Plutselig ble det i våteste laget i Allykaoen. Ikke noe stort stress og problem i grunnen. Vi ausa ut litt vann, og bestemte oss for å se på skaden når det var tid for pause. Da vi kom oss i land ble kanoen tømt og snudd. Joda, vi hadde fått ei lita flenge i bunnen. Morten tok fram presseninga, krøp under med rødsprit, tørka rundt flengen, rev av biter med duct tape, rundet kantene med bandasjesaksa vår og vips var flenga borte ;-)

Etter tre padlinger var det tid for en lengre pause. Vi fant et gammelt naust som stod åpent mot vannet. Stedet så ikke bebodd ut, mere falleferdig ut, så vi gikk å satte oss inn i naustet og fikk ly for regnet. Vi hadde en koselig lunsj sammen, og Ine fikk legge seg ned litt. Hun hadde ikke padlet noe, men fikk slappe av, samle krefter og komme seg til hektene. 

Turen gikk videre mot neste demning i Laxade. Da hadde vi lagt bak oss 25 km.  Der durte guttene baggasje og kanoer opp demningsskråningen til min store skrekk. Sebastian har et uttrykk; "æ tenkte æ bare sku maskin". Oversatt betyr det noe sånn som å bruke rå muskelkraft til å løse problemet :-D

Det gikk bra! Vi tok inn på en primitiv camp med utedo! Fikk bo her gratis faktisk! Etter litt mat i kroppen var det på høy tid å sove!

Tenkte dere skulle få treffe vårt hemmelige familiemedlem Ragnar ;-) han er selvsagt med på turen!


På grunn av mye regn har jeg ikke fått tatt bilder fra dagen med mobilen. Det er synd! For dagen har vært magisk!

Vi snakkes! Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar