Sider

lørdag 20. juni 2015

Endelig på vei!

Etter nesten 10 timer i bil er vi framme i Ritsem. 

Alle er supergira, og stemningen er på topp. Leiren er satt opp rett ved siden av vannet hvor reisen starter. Her er hjemmet til Martin, herr og fru Sandvik de neste ukene. Sebastian har allerede fyrt opp bål. Det skjer stort sett før noen får snudd seg. Sebastian "Monsen" Skoglund er på saken og idyllen er komplett! 


Været er deilig. Lettskyet, lite vind og lunt ute. Vi gleder oss vanvittig til å komme oss igang i morgen. Tror vi sitter med en litt sånn "kan ikke tro vi er i gang" følelse alle sammen. 

Martin har latterkrampe :-D

Guttene bygger alley kano :-) Og av de fornøyde tilropene som høres ved vannkanten kan det virke som at de er fornøyd med resultatet :-)I går kveld da vi pakka i bilen lurte vi virkelig på hvordan i alle dager vi skulle få med oss all baggasje, kanoer, telt, soveposer, liggeunderlag, mat,primus og 5 stykker i bilen vår.... Det gikk, takket være teamwork mellom Morten og Sebastian. Ikke en eneste tom liten åpning igjen i bilen da vi dro avgårde. Det hadde ikke blitt plass til ei lita fyrstikke engang :-D
Nå skal vi få i oss litt mat, og gjøre oss klar for den spennende morgendagen!


God natt til dere alle fra oss på Ritsem leirplass :-)

1 kommentar: