Sider

torsdag 25. juni 2015

Vi rir av vind og vær :-)

I natt har vi funnet en perfekt plass å overnatte på! Den ligger i le for vinden nemlig. Ute på vannet går bølgene hvite, men vi har det varmt, trygt og godt i teltene våre. Vi har sovet leeeeenge, spist god frokost bestående av knekkebrød og ballerinakjeks med jordbær :-) This is life gutter og jenter! Dagens andre kaffekopp venter. 


I dag har vi planer om å steike bacon, spise fenalår og spille yatzy. Det er mulig vi padler et par runder i ettermiddag/kveld om været tilsier det. Vi må nemlig rekke ICA nære før den stenger kl 14 i Porjus ;-) Det er 5 mil dit, og det klarer vi mer en fint på to dager, men det betyr at vi må være framme i tide. Da kan det lønne seg med et par timer på vannet i dag. Vi får se. Ligger allerede før skjema så det blir vel bra tilslutt. Det er ventet litt bedre vær fremover og det blir toppen. Da får vi luftet soveposer og tømt baggene våre for lyng og smuler. 

Det er ikke tvil om at vi er i nordsverige. Myggsesongen blomstrer, men vi har med Termacell, en hendig gassdreven liten sak som holder de fleste myggene borte fra oss. Anbefales virkelig!!! Ellers er mygghatt digg å ha. Men føler ikke at vi er veldig plaget. Litt myggbitt er bra for karakteren ;-) eller....?  Ine fikk to myggbitt i panna. Vi mistenker at hun kommer til å utvikle horn etterhvert :-D 


Selv om det regner har jeg store planer om hårvask i dag. Det trengs virkelig!!! Det er nå man virkelig lærer seg å sette pris på de fasilitetene man har i heimen. Dette er noe vi jenter snakker mye om. Guttene er mere laid back på det område. Sebastian og Martins føtter lukter syre å må vaskes med våtservietter hver kveld. 


Men nå, kaffe!
Vi snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar